top of page

OptiPas

OptiPas is een extra service die wij u kunnen aanbieden.

Veel mensen willen graag langer thuis blijven wonen. Hierbij staan vaak de familie, vrienden en buren in voor de zorg. Deze ‘mantelzorgers’ zijn zo belangrijk en onmisbaar. Ze geven naast algemene verzorging ook heel veel steun.

Bent u zelf diegene die graag langer thuis wil blijven wonen? Dan heeft u waarschijnlijk al zitten denken: ‘Hoe kan ik mijn thuissituatie verbeteren en het voor mijzelf veiliger maken?’

En uw familie vraagt zich waarschijnlijk hetzelfde af. Hoe ze u een gerust gevoel kunnen geven en u op uw gemak kunnen laten voelen.

De oplossing!

Het schitterende aan ons systeem is dat u in rechtstreekse verbinding staat met onze alarmcentrale. Deze centrale zijn wij persoonlijk, het team van OptiMed. Als u mocht komen te vallen of u voelt zich niet zo best, dan activeert u met een simpele duw op de knop dit personenalarm. U staat dan in onmiddellijk contact met ons en vervolgens ook met uw mantelzorger, uw familie, buur of vriend. OptiMed alarmcentrale zal de situatie opvolgen tot alles terug in orde is. 

Met ons personenalarm krijgt u:

  • Meer veiligheid en gerustheid

  • Hogere zelfstandigheid en extra zelfvertrouwen

  • Betere mogelijkheden om mobiel te zijn

  • Minder stress

Wenst u meer informatie over onze personenalarmen?

Website: https://www.optimed.be/optipas-personenalarmen/

Telefoonnummer: 050 95 00 41

Adres: A. Ruzettelaan 101, 8370 Blankenberge

Openingsuren: Weekdagen: 9u - 12u30 & 13u - 17u

bottom of page